Nagelförlängning - En hel del rörande vackra naglar och nagelförlängning
Nagelförlängning - Lust & Fägring / Elingsbo Kosmetik och Utbildning AB

Nagelförlängning hos Lust & Fägring / Elingsbo Kosmetik och Utbildning AB i Falun

Lust & Fägring / Elingsbo Kosmetik och Utbildning AB är en av totalt 2 manihyrer som håller på med naglar & nagelförlängning i Falun. Då både pris och typ av nagelförlängning kan variera mellan salongerna och därför kan det vara smart att kolla med andra saloner som erbjuder nagelförlängning elelr nagelförstärkning i Falun eller på andra orter i Dalarnas län.


Då du kontaktar någon salong inom nagelförlängning eller nagelvård är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av förlängning du vill ge naglarna. En hel del nyttig fakta om nagelförstärkningar kan du hitta på olika manikyristers och salongers webbsidor. Eftersom det finns fler inom nagelförlängning på samma ort som Lust & Fägring / Elingsbo Kosmetik och Utbildning AB är det bra om du jämför undersöka pris och omdömen hos minst två av salongerna men kolla alltid med Lust & Fägring / Elingsbo Kosmetik och Utbildning AB först eftersom de är bra på nagelförlängning.
Bäst är att kontakta Lust & Fägring / Elingsbo Kosmetik och Utbildning AB för att diskutera nagelförlängning på följande sätt:


Lust & Fägring / Elingsbo Kosmetik och Utbildning AB

Slaggatan 15

791 71 Falun

023-70 30 01