Nagelförlängning - En hel del rörande vackra naglar och nagelförlängning
Nagelförlängning i Kalmar

Nagelförlängning i Kalmar

Det finns tillsammans 9 salonger som arbetare med nagelförlängning eller Zgelénaglar i Kalmar där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig på naglar. Det kan vara svårt i Kalmar att hitta den bästa på Nagelförlängning och nagelförstärkning som gärna också håller ett lågt pris. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig manikyrist som göt vackra nagelförlängning är det alltid bra. Man kan också jämföra olika nagelsalongers eller nagelskulptrisers omdöme på nätet.


Det finns många företag i Kalmar som erbjuder nagelförlängningar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och vilka typer av nagelförlängningar de erbjuder, men kolla först med dem i Kalmar. Ifall du ringer till någon som kan förlänga naglarna bör du veta vilken metod som du är intresserad av och specificera dina önskemål, gärna i detalj. Viss info får du om nagelförlängning genom att titta på webbsidor från salonger som erbjuder nagelförlängningar.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på nagelförlängning i Kalmar genom att kolla med någon som håller på med naglar nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom nagelförlängning i Kalmar

Fashion Nails

Smålandsgatan 1B

392 33 Kalmar

Parelle Cosmetics

Kaggensgatan 13

392 32 Kalmar

Intermezzo Frisör & Shop

Ståthållaregatan 39

392 47 Kalmar

Glam Nails

Larmgatan 9

392 32 Kalmar

Saxen 4u

Postgatan 5

392 33 Kalmar


Fler som kan förlänga naglarna i Kalmar

Hår och hudateljén

Fiskaregatan 26

392 32 Kalmar

CHIC Frisör

Södra Långgatan 20

392 32 Kalmar

Best After

Strömgatan 7

392 32 Kalmar

Perfume Garden

Södra Långgatan 13

392 32 Kalmar