Nagelförlängning - En hel del rörande vackra naglar och nagelförlängning
Nagelförlängning - Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord

Nagelförlängning hos Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord i Hjärup

Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord är en av totalt 2 manihyrer som håller på med naglar & nagelförlängning i Hjärup. Då både pris och typ av nagelförlängning kan variera mellan salongerna och därför kan det vara smart att kolla med andra saloner som erbjuder nagelförlängning elelr nagelförstärkning i Hjärup eller på andra orter i Skåne län.


Då du kontaktar någon salong inom nagelförlängning eller nagelvård är det bra om du har en uppfattning om vilken typ av förlängning du vill ge naglarna. En hel del nyttig fakta om nagelförstärkningar kan du hitta på olika manikyristers och salongers webbsidor. Eftersom det finns fler inom nagelförlängning på samma ort som Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord är det bra om du jämför undersöka pris och omdömen hos minst två av salongerna men kolla alltid med Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord först eftersom de är bra på nagelförlängning.
Bäst är att kontakta Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord för att diskutera nagelförlängning på följande sätt:


Specialist Fotvårdskliniken Anette Sternbo Nord

Lommavägen 53

245 62 Hjärup

040-41 30 32