Nagelförlängning - En hel del rörande vackra naglar och nagelförlängning
Nagelförlängning i Järfälla

Nagelförlängning i Järfälla

Det finns tillsammans 9 salonger som arbetare med nagelförlängning eller Zgelénaglar i Järfälla där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig på naglar. Det kan vara svårt i Järfälla att hitta den bästa på Nagelförlängning och nagelförstärkning som gärna också håller ett lågt pris. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig manikyrist som göt vackra nagelförlängning är det alltid bra. Man kan också jämföra olika nagelsalongers eller nagelskulptrisers omdöme på nätet.


Det finns många företag i Järfälla som erbjuder nagelförlängningar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och vilka typer av nagelförlängningar de erbjuder, men kolla först med dem i Järfälla. Ifall du ringer till någon som kan förlänga naglarna bör du veta vilken metod som du är intresserad av och specificera dina önskemål, gärna i detalj. Viss info får du om nagelförlängning genom att titta på webbsidor från salonger som erbjuder nagelförlängningar.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på nagelförlängning i Järfälla genom att kolla med någon som håller på med naglar nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom nagelförlängning i Järfälla

Hudvårdscenter i Järfälla

Vasaplatsen 9

177 57 Järfälla

American Nails, T&T Nail-Art AB

Riddarplatsen 23

177 30 Järfälla

Naglar och sånt

Biskop Nils Väg 20

176 76 Järfälla

NailStudio

Vältvägen 28

175 44 Järfälla

Christian Hallberg Scandinavia AB

Ålstavägen 12

177 43 Järfälla


Fler som kan förlänga naglarna i Järfälla

Avanti Hair & Beauty Studio AB

Ynglingavägen 1-3

177 57 Järfälla

Hud & Fot kliniken

Allmogevägen 14

177 57 Järfälla

Friskvårdsakuten Tinara

Tennisvägen 2F

175 53 Järfälla

Frisyrverkstan

Jaktvägen 24

175 63 Järfälla