Nagelförlängning - En hel del rörande vackra naglar och nagelförlängning
Nagelförlängning i Solna

Nagelförlängning i Solna

Det finns tillsammans 6 salonger som arbetare med nagelförlängning eller Zgelénaglar i Solna där flera av dessa företag har mer än en person som är kunnig på naglar. Det kan vara svårt i Solna att hitta den bästa på Nagelförlängning och nagelförstärkning som gärna också håller ett lågt pris. Om man känner någon som kan ge tips på en duktig manikyrist som göt vackra nagelförlängning är det alltid bra. Man kan också jämföra olika nagelsalongers eller nagelskulptrisers omdöme på nätet.


Det finns många företag i Solna som erbjuder nagelförlängningar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och vilka typer av nagelförlängningar de erbjuder, men kolla först med dem i Solna. Ifall du ringer till någon som kan förlänga naglarna bör du veta vilken metod som du är intresserad av och specificera dina önskemål, gärna i detalj. Viss info får du om nagelförlängning genom att titta på webbsidor från salonger som erbjuder nagelförlängningar.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på nagelförlängning i Solna genom att kolla med någon som håller på med naglar nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla inom nagelförlängning i Solna

Hårfixar'n & Co

Tottvägen 1A

169 54 Solna

Laser Center

Solna Torg 19

171 45 Solna

Irinas Nail Art Studio

Himlabacken 10A

170 78 Solna

SNS Solna Nagelskola

Sommarvägen 5

169 31 Solna

Beauty Inn

Råsundavägen 135

169 50 Solna


Fler som kan förlänga naglarna i Solna

Hair Stockholm

Stadshusgången 1

171 45 Solna